aluredony 1

Az alumínium redőnyeink legfontosabb ismérve, hogy a teljes szerkezete időtálló és masszív alumíniumból készül. A szinten alumíniumból gyártott redőnylamellák speciális habbal vannak kitöltve, melyek nagyobb szilárdságot, illetve megfelelő hang és hőszigetelés biztosítanak a terméknek. A redőny népszerűsége töretlen, hiszen leengedve szinte tökéletes elsötétítést biztosít, kezelése egyszerű, Somfy elektromos kiegészítőkkel pedig megkötések nélkül személyre szabható. Redőnyök tok, és lefutó szerkezete alapáron fehérben, illetve sötétbarna színekben rendelhető, de egyedi igény esetén a Ral színskálának megfelelő színben elérhető. A redőny palást, krémfehér, bézs, sötét bézs, elefántcsont, világosszürke, szürke, ezüst, barna, sötétbarna színekben felár nélkül választhatóik, az ezeken felüli extra redőny léc színek felár ellenében választható. Alkalmazható meglévő nyílászárok árnyékolására külsőtokos kivitelben, illetve épülőfélben lévő ingatlanok esetében, előre beépíthető vakolható tokos, vagy ráépíthető tokos kivételben. A maximálisan gyárható méret 39 mm-es redőnyléccel 300 cm szélességben, illetve 300 cm magasságban. A megadott méretek felett egyéni árajánlat alapján tudunk redőnyöket vállalni. Termékeink közt a biztonsági Mabisz által elfogadott nagy szilárdságú redőnyök is megtalálhatóak, melyek alkalmazásával nagyobb biztonságban tudhatja családját, és értékeit. A alumíniumredőny önmagában is jobb választás lehet mint a műanyagredőny, hiszen csendesebb, időtállóbb, és nagyobb védelmet nyújt minden téren.

Használja az alábbi kalkulátort!

Az Ön által megadott méretek alapján kiszámoljuk Önnek  az alumínium redőny lehetséges árait. A megadott költség támpontot adhat tervezett költségeire.

                  

unnamed 2

Műanyag redőny

Az általunk forgalmazott műanyag tok szerkezete festett acéllemezből, a redőnypalást illetve a lefutó sínek műanyagból készülnek. Kezelése lehet kézi gurtnis, illetve speciálisan összefűzőt műanyag palásttal Somfy elektronikával is elérhető. Műanyag redőnyeink tok, és lefutó szerkezete fehér, illetve sötétbarna színekben rendelhetők. A műanyag redőnypalást elérhető színváltozatai alapáron, a rendelkezésre álló színmintából választhatók. Alkalmazható meglévő nyílászárok árnyékolására külsőtokos kivitelben, illetve épülőfélben lévő ingatlanok esetén előre beépíthető vakolható tokos, vagy ráépíthető tokos kivételben. Redőnyeink igény, illetve lehetőség szerint szúnyoghálóval kombinálhatók. A műanyag redőnyök maximálisan gyártható szélessége 170 cm lehet. A műanyag redőnyök alapesetben nyitott tokkal készülnek, de igény szerint zárt alumínium tokkal is rendelhető. A műanyagredőnyök megjelenése esztétikus, és az alkalmazott anyagok minőségének köszönhetően tartós használatot biztosít a megrendelőnek.

Használja az alábbi kalkulátort!

Az Ön által megadott méretek alapján kiszámoljuk Önnek  a műanyag redőnyök  lehetséges árait. A megadott költség támpontot adhat tervezett költségeire.

                  

06df4bc3ab7338c206dc5b667259e010 e1675138793124

Alumínium zsaluzia

A cégünk által forgalmazott alumínium zsaluziák tökéletesen beleilleszkednek a modernkori építészet letisztult formavilágába. A redőnyöktől eltérően, a zsaluziák változtatható lamelláival, nagyobb szabadsággal rendelkezhetünk a beereszthető fény szabályozására. A zsaluzia kültéri árnyékoló, így megfelelő védelmet is nyújt a napsugárzás ellen az ablakfelületnek, megakadályozva annak felmelegedését. A szerkezet is, úgy, mint a lamellák időtálló alumíniumból készülnek, biztosítva, hogy az Ön által vásárolt termék hosszú távon, probléma mentesen működjön. Lamella típusa alapján lehet 90-mm szélességű Z típusú, illetve 80-mm szélességű C típusú. A Z-lamellás változat nagyobb fényzárást biztosít, így főleg otthonunk hasznos kiegészítője lehet, a C lamellás szerkezetek munka-környezetben ajánlottak, ahol nem elvárás a teljes fényzárás. Kivitele szerint lehet vezetősínes, illetve bowdenes megvezetésű. A zsaluziák telepíthetők meglévő nyílászárókra külsőtokos kivitelben, vagy beépíthető vakolhatótokos rendszerekkel. A lamellák az elérhető színválasztékban alapárasok. A szerkezet, illetve a védőtető egyedi igény szerint a Ral színskála színeiben elérhető. Működtetésük lehet kézi hajtókaros, illetve Somfy elektromos kiegészítőkkel, igény szerint, pedig szinte korlátok nélkül személyre szabható.

Használja az alább kalkulátort!

Az Ön által megadott méretek alapján kiszámoljuk Önnek  az alumínium zsaluzia  lehetséges árait. A megadott költség támpontot adhat tervezett költségeire.