2f09792ba1df2e5d725ca302f8f09dfc

Csuklókaros napellenző

A csuklókaros, vagy könyökkaros napellenzők a legelterjedtebb árnyékolók egyike. Telepíthetők homlokzatra, mennyezetre, különleges esetben szarufára. Egyszerű kezelése, és könnyű felépítésének köszönhetően hasznos kiegészítője lehet erkélyünknek, teraszunknak. A csuklókaros napellenző kitekert állapotában megvéd minket, bútorainkat a napsugárzás okozta kellemetlen melegtől, fénytől, illetve megfelelő dőlésszög beállításával pedig a könnyed esőket is távol tartja. Az effajta árnyékolónak jelenléte vendéglátó körökben is népszerű, hiszen a kellemes árnyékon kívül reklám felületet is biztosíthat. Az általunk forgalmazott napellenzők masszív időtálló alumínium szerkezettel készülnek, szinterezett acél zártszelvény merevítéssel. Alapesetben a szerkezet és a konzolok egyaránt Ral 7035 szürke színűek, de elérhetők egyedi színek a Ral színskálának megfelelően. A rögzítési felület minőségétől függően a napellenző több konzollal is rögzíthető a megfelelő stabilitás elérése érdekében. Az általunk forgalmazott napellenzőkön a prémium minőségű Osztrák Sattler cég ponyváit alkalmazzuk. Az egy, vagy kétszeresen impregnált ponyvák UV káros hatásai ellen védettek, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot Az elérhető ponyvák szerteágazó szín, és stílusvilága bizonyára megnyeri az Ön tetszését is. Működtetése lehet kézi tekerőkaros, vagy Somfy motoros megoldással. Kiegészíthető szél-fényérzékelővel, esőszenzorral, leereszthető drapériával.

shutterstock 1233571531 scaled

Tokozott napellenző

A tokozott napellenzők az árnyékolók közt a prémium kategóriába tartoznak. A tokozott napellenző egy teljesen zárt alumínium tokba húzódik vissza a ponyva betekerése esetén. A napellenző szerkezet letisztult formája, eleganciája okán, nem csak hasznos, de nívós eleme lehet otthonuknak. A napellenző szerkezete alapesetben fehér színű szinterezett, nagyszilárdságú alumínium, de igény szerint, a Ral színskálának megfelelően szinterezhető. A tok maga tökéletesen záródik, így mind a nedvesség, mind egyébb szennyeződés ellen is védettséget nyújt napellenzőknek a használaton kívüli időszakban. Az általunk forgalmazott napellenzőkön a prémium minőségű Osztrák Sattler cég ponyváit alkalmazzuk. Az egy, vagy kétszeresen impregnált ponyvák UV káros hatásai ellen védettek, biztosítva ez a hosszú élettartamot Az elérhető ponyvák szerteágazó szín, és stílusvilága bizonyára megnyeri az Ön tetszését is. Működtetése lehet kézi tekerőkaros, vagy Somfy motoros megoldással. Kiegészíthető szél-fényérzékelővel, esőszenzorral. A tokozott napellenzők kivitelezésének bonyolultsága megköveteli a pontos műszaki felmérést, és előkészítést, hogy azt megrendelőink hosszú távon, és biztonságosan használhassák. Tokozott napellenzőkre, kérésre, méret alapján, a szerelési körülmények figyelembe vételével tudunk árajánlatot adni, így nem szerepel az kalkulátorban.

50b0b8bf6b98bdd9692872668ad264eb

Függőleges, Separet napellenző

A Separet napellenző egy függőlegesen leereszthető, ponyvás árnyékoló. Felépítése szerint egy ponyvahengerből, illetve kettő darab konzolból áll, ami lehet lemez vagy öntvény, a szerkezet megvezetésétől függően. Elsősorban erkélyek függőleges árnyékolására alkalmazható, mérettől és széljárástól függően bowdenes, vagy kampós megfeszítéssel is kiegészíthető. A Separet napellenző konzolok szinterezési technikával Ral 7035 szürke színben készülnek, de természetesen egyedi színek a Ral skálának megfelelően elérhetők. Az általunk forgalmazott napellenzőkön a prémium minőségű Osztrák Sattler cég ponyváit alkalmazzuk. Az egy, vagy kétszeresen impregnált ponyvák UV káros hatásai ellen védettek, biztosítva ez a hosszú élettartamot Az elérhető ponyvák szerteágazó szín, és stílusvilága bizonyára megnyeri az Ön tetszését is. Működtetése lehet kézi tekerőkaros, vagy Somfy motoros megoldással. Kiegészíthető szél-fényérzékelővel, esőszenzorral, drapériával.